House Rehab: Vintage Banks Gets Minimal Base Metal Top

A thin line running horizontally around this structure outline old and new, heavy base level and Light, also increasing the original baseline ceiling.
Designed by BAST and located in Toulouse, France, the added section creates a spacious interior with high ceilings and provides additional illumination through a generous skylight above.

e6283__steel-roof-addition-home

House Rehab: Vintage metal Masonry Base Gets Minimal Top Decoration
The original building then largely left as it was, limestone walls reinforced, as necessary, with new sections of concrete ceiling and removing an original angle.
e6283 steel roof diagram Addition House Rehab: Vintage metal Masonry Base Gets Minimal Top Decoration Stone meets steel 4c8b6 House Rehab: Vintage metal Masonry Base Gets Minimal Top Decoration.

abandoned-south-side-house

  

And while the newest part of the structure is clearly modern, yet somehow manages to relate to their form-over-function environment, remaining part of the neighborhood while articulating the distinction between historical and new construction .

balch-house-rehab

bigstock_Boarded_Up_House

carriage_house_rehab

Fall-West-Fire-Pit

House Rehab

house-rehab-before

smoke-house-rehab